Hvordan sletter du din Facebook-konto permanent?

For at opgive et socialt netværk som Facebook, er to tilfælde mulige. Det betyder, at du deaktiverer din konto eller sletter den permanent. Hvis det første tilfælde giver dig mulighed for at vende tilbage til det senere på et ønsket og ubestemt tidspunkt, fører det andet tilfælde til en definitiv afkaldshandling.

Slet din facebook-konto permanent

Slet din Facebook-konto

I deaktiverer en Facebook-konto, er det muligt at hent den senere og brug den igen ved blot at genaktivere den. På den anden side, efter at have slettet en Facebook-konto permanent, er ingen genaktivering eller gendannelse af indholdet mulig. Det permanent sletning af en Facebook-konto er en handling irreversible.

Af en eller anden grund ønsker et stort antal mennesker i øjeblikket at forlade dette sociale netværk. Mens nogle kan nøjes med at deaktivere deres Facebook-konto, vil andre have det. slette permanent. Som et resultat tilbyder mange websteder mange løsninger varieret. De tilfredsstiller ikke altid brugerne, især efter den politik, der er implementeret af Facebook for at afskrække folk fra deres anmodning om at slette deres konto.

Flere punkter at tage hensyn til, når du anmoder om sletning af en Facebook-konto

Det er vigtigt at tage følgende punkter i betragtning, når du anmoder om en kontosletning fra Facebook:

  • Kontoen bliver slettet helt når Facebook har aktiveret den permanente sletning;
  • Sletningen af ​​kontoen med alle data vil være permanent;
  • Det er dog muligt at kopiere oplysningerne før den endelige sletning af en Facebook-konto, det er tilstrækkeligt download en kopi ;
  • Disse oplysninger forbliver kun tilgængelige på dette sociale netværk, før du sender en anmodning om at slette en konto;
  • Sendte beskeder vil altid blive modtaget af venner;
  • Det er stadig muligt at forhindre Facebook i helt at slette en konto indenfor 14 dage efter afsendelse af en sletteanmodning skal du blot oprette forbindelse til kontoen igen for at annullere den allerede afsendte anmodning.

Slet din Facebook-konto permanent

Efter at have sendt en anmodning, a bekræftelsesmail sendes altid af Facebook-teamet for at opfordre folk til at ændre mening og give afkald på permanent sletning af deres konto.